top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

BLOU is een stijlvolle atelierwinkel en art gallery waar doorlopend 4 artiesten hun werk presenteren. Bent u op zoek naar inspiratie of aanschaf van een persoonlijk en uniek item bent u bij BLOU aan het juiste adres. Froukje van der Avoird en Margriet Cuijpers staan voor u klaar met een passend sieraad of advies.

 

In de sieraden van Frouks, All Natural Diamonds by Margriet en Zoë-Nina Jewelry,  is de liefde voor de natuur en het plezier in hun vak zichtbaar. De 3 goudsmeden van BLOU laten zich inspireren door goud en zilver, fossielen, edelstenen en alle soorten natuurlijke diamant.

 

De diversiteit in hun designs is verrassend, werkend vanuit hun hart, vrij of in opdracht, komen bijzondere unieke ontwerpen tot stand. Het repareren, aanpassen of het veranderen van een bestaand sieraad behoort eveneens tot de mogelijkheden en gebeurt in goed overleg en met toewijding aan de klant.

 

De toegankelijkheid en het vakmanschap bij BLOU zorgt voor vele mooie projecten en creaties. Bij een bezoek aan deze uitnodigende winkel vindt u tevens ieder seizoen wisselende en betaalbare kunst aan de muur.

BLOU

Adres: Lange Leidsedwarsstraat 145-sous

Telefoon: 020 320 3202

www.blou.amsterdam

Open:

Woe/Wed  11-18
Don/Thu   11-18
Vrij/Fri       11-18
Zat/Sat      11-17
En op afspraak

And by appointment

bottom of page