top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

DE SIERADENROUTE

De Sieradenroute is ongeveer 8 kilometer lang en prima te wandelen of te fietsen. Zeker als u tussentijds één van de aanbevolen cafés of restaurants bezoekt. Huurt u een fiets bij Holland Rent a Bike, dan krijgt u 10% korting op vertoon van de flyer/pdf print. De route kan vanaf elke deelnemende edelsmid gestart worden. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de deelnemers.

Elke deelnemende edelsmid kan als startpunt dienen. 

Komt u met de trein aan op het Centraal Station, dan kunt u beginnen bij Mio Sieraden of wilt u meteen een fiets huren, start u dan bij de Beurs van Berlage (Holland Rent a Bike fietsverhuur) en bezoek Stefan Witjes als eerst. Parkeert u de auto bij Amsterdam RAI (Park & Ride), dan is Marije Buffing het dichtstbij. En wie bijvoorbeeld 's morgens het Rijksmuseum bezoekt en 's middags op goud- en zilverontdekkingstocht wil, kan de Sieradenroute beginnen bij Galerie Van der Laag. De meest voor de hand liggende volgorde staat aangegeven op het kaartje, maar in de keuze van de straatjes die u kunnen leiden naar uw volgende bestemming, bent u helemaal vrij. Het hele centrum van Amsterdam is prachtig; u 'vergissen' in de route is onmogelijk.

Openingstijden

Gemiddeld genomen zijn de meeste deelnemers open van donderdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur. Bij sommige kunt u, voor de actuele openingstijden, het beste de persoonlijke websites bekijken. Op zaterdag 30 maart, 25 mei en zaterdag 28 september zijn alle deelnemers geopend en doen die dagen iets speciaals.

 

 

Sieradenroute-card-Achter - 2019.jpg
bottom of page