top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

bofb sieraden, horloges & design

Adres: Rokin 116m    

Telefoon: 020 625 3078

www.bofb.nl

Open:
Din/Tue      op afspraak
Woe/Wed   11.00-17.00
Don/Thu    11.00-17.00
Vrij/Fri       11.00-17.00
Zat/Sat      11.00-17.00
Zon/Sun    op afspraak

Hidden in plain sight, zo zou je bofb kunnen noemen, in een smal monumentaal pand, midden op het majestueuze Rokin. Opgericht in 2006, door Bertie Hamers en Johan Boot, die na ieder ruim 20 jaar apart van elkaar in hetzelfde vak bezig te zijn geweest, de tijd rijp vonden om hun krachten te bundelen. De prachtige handgemaakte sieraden uit de bofb-collectie komen van de hand van goud- en zilversmid Bertie, die daarnaast ook op afspraak speciale, persoonlijke ontwerpen maakt.

 

Bij bofb komen moderne sieraden, klassieke juwelen en eigentijdse horloges samen in een veelzeggende winkel. Zowel binnen als buiten een combinatie die verrassend is: De donkerrode klassieke gevel met de 3 gouden beelden herbergt een uitnodigend fris wit interieur, waar de sieraden en horloges volledig tot hun recht komen. Naast de winkel besteedt bofb ook sinds het begin veel zorg en aandacht aan de webwinkel, vanuit waar zowel hun sieraden als horloges de hele wereld over gaan.

 

bofb - best of both - staat voor brok of broos, bol of bloem, betoverend of berucht, briljant of baguette, bruid of bruidegom, band of broche, bizar of barok, boot of bertie, bevallig of bruut, bedeesd of beslist, bewonderd of betwist, baby of bejaard en alles daar tussenin.

De collectie bekijken en passen, kom dan langs in de winkel op Rokin 116 m. Wilt u een speciaal ontwerp bespreken, dan is het verstandig om daar afspraak voor te maken. U bent van harte welkom!

bottom of page