top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

Diane Breed

Beurs van Berlage

(melden bij hoofdingang)

Adres: Damrak 359

Telefoon: 06 43585058

dianebreed.com 

Open:

Maa/Mon    9.30-15
Din/Tue       9.30-15
Woe/Wed    9.30-13
Don/Thu      9.30-15
Vrij/Fri         9.30-15

En op afspraak
And by appointment

Mijn atelier bevindt zich in de Beurs van Berlage. Een prachtig historisch gebouw, en een zeer inspirerende plek om mijn ambacht uit te voeren. Je bent van harte welkom mijn atelier te bezoeken.
Ben je op zoek bent naar verlovings/trouwringen, een geboortesieraad, een gedenksieraad of een sieraad voor jezelf, bij mij ben je aan het goede adres. Maatwerk is mijn specialiteit, ik neem uitgebreid de tijd om ervoor te zorgen dat het sieraad wat ik voor je maak ook echt het sieraad van je dromen is.
Ik heb een passie voor het werken met edelstenen, zo mooi dat er in de natuur van die prachtige gesteentes ontstaan met een zeer uiteenlopend kleurenpalet. En dan al die verschillende soorten qua schittering en diepte. Dat maakt mijn werk elke dag tot een feestje. De ontroering van een klant als hij/zij een door mij gemaakt sieraad komt ophalen is een grote beloning voor iets wat ik met liefde doe. Het creëren van kleine kunstwerkjes die dag in dag uit gekoesterd worden maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn atelier ga.

 

Ik verwerk veel “oud-goud” in mijn ontwerpen, door je oude goud te hergebruiken denken we niet alleen aan het milieu maar het is ook nog eens leuk om te weten dat je al de herinneringen aan eerdere sieraden nog steeds met je meedraagt. Dus neem je oude sieraden (of die van een dierbare) mee en dan kijken we wat we ervan kunnen maken. Je kunt een keuze maken uit mijn collectie of samen met mij een sieraad speciaal voor jou ontwerpen. Ik heb in mijn atelier tevens een ruime collectie diamant en kleurstenen om een extra toevoeging aan je sieraad te geven.

 

Als extra service bied ik mijn klanten ook de mogelijkheid tot het prikken van gaatjes tegen een vriendelijke prijs. Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden met betrekking tot het prikken van oorbelgaatjes neem dan contact met mij op.

bottom of page