top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

Laloli Sieraden

Adres: Grimburgwal 13

Telefoon: 020 420 3631

laloli.nl

Open:
Din/Tue      11-18
Woe/Wed   11-18
Don/Thu    11-18
Vrij/Fri       11-18
Zat/Sat      11-17

Laloli Sieraden met twee winkels op twee prachtige locaties is geen jong bedrijf. In 1985 behaalden Sandra Monique en Marianne alle drie hun diploma aan de Vakschool Schoonhoven en knipte hun moeder M.C. Laloli 15 December 1985 het lint door van hun eerste winkel.

 

De drie zussen zijn zelf wel jong gebleven!! Ze hebben nog steeds veel passie voor het ambacht en maken nog steeds met veel plezier nieuwe sieraden. De drie zussen inspireren elkaar en zijn erg enthousiast als er wat moois ontstaat uit de voortdurende creatieve sessies, waarin vormen in prachtige materialen gecombineerd worden met de mooiste versieringstechnieken. Om zo tot een verassend en tijdloos juweel te komen.

 

De doelgroep kan simpelweg omschreven worden als "mensen die kunnen kijken". Volg de lijnen, voel de juiste verhouding en raak verliefd op het verassende materiaal gebruik!! En het leukste is nog dat dat voor elke beurs bereikbaar is. Zowel in Goud en zilver  als in gepatineerd koper met diverse kleuren, bladgoud, diamant, edelstenen, parels, kralen etc.

bottom of page