top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

Marije Buffing

Adres: Utrechtsestraat 108

Telefoon: 020 626 6255
www.marijebuffing.nl

Open:

Din/Tue      11-18
Woe/Wed   11-18
Don/Thu 11-18 + evening by appointment
Vrij/Fri        11-18
Zat/Sat       10-17

Sinds 2002 zit de winkel met atelier van Marije Buffing edelsmid in de gezellige Utrechtsestraat. Juist deze straat is kenmerkend voor de unieke, kleinschalige winkels, waar veelal ook ambachten gedreven worden. Geen toeval dus dat juist daar haar atelier gevestigd is.

 

In de winkel van Marije Buffing kunt u haar aan het werk zien achter de werkbank die achter in de winkel staat. Hier maakt zij, naast haar eigen collectie sieraden, ook sieraden in opdracht van klanten en repareert zij sieraden. De stijl van Marije Buffing is modern en strak, waarbij ook vaak gebruik wordt gemaakt van diverse edelstenen; hierdoor zijn het vaak unieke stukken. Haar collectie wisselt voortdurend waarbij zij ook sieraden van collega edelsmeden verkoopt uit binnen– en buitenland.

 

Heeft u speciale wensen dan kan zij deze ook uitvoeren. Ook kan zij van oude familiejuwelen weer een modern eigentijds sieraad maken, geheel in smaak van de klant. Hierbij wordt zoveel mogelijk materiaal hergebruikt. De maakwijze verschilt per sieraad; variërend van ambachtelijke gereedschappen zoals wals, hamer en vijl tot geavanceerde 3D print technieken. 


U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in deawinkel en het atelier, of om samen met haar een sieraad geheel naar uw wensen te ontwerpen en te laten vervaardigen!

bottom of page