top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

Mio sieraden

Adres: Haarlemmerstraat 40

Telefoon: 020 624 1517
miosieraden.nl

Open:

Din/Tue      10-17.30
Woe/Wed   10-17.30
Don/Thu    10-17.30
Vrij/Fri       10-17.30
Zat/Sat      10-17.00

Mio sieraden heeft een prachtige collectie sieraden waarbij de nadruk op tijdloos design ligt. De ervaren goudsmeden Myrna Floor en Jeroen Pasteuning vieren dit jaar hun 15 jarig bestaan. Sinds dag één dat de winkel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat open ging wordt hier gewerkt met vakmanschap en passie. De sieraden uit eigen atelier worden aangevuld met eigenzinnige ontwerpen van veelbelovende en al bekende ontwerpers.

 

Daarnaast werken we ook graag in opdracht. In overleg met de klant wordt aan de hand van de wensen een persoonlijk sieraad gemaakt. Daarbij houden we altijd rekening met je budget. Of je nu een eenvoudig eigentijds sieraad wenst of een kostbaar exclusief juweel, bij Mio helpen we altijd graag. Ook kunnen we een bestaand sieraad aanpassen naar je wensen of zelfs volledig omsmelten zodat er alle vrijheid is om iets nieuws te maken.

 

Bijzondere horloges maken ook een belangrijk deel uit van de uitgebreide collectie. Geen dertien in een dozijn. Maar design zoals design moet zijn: smaakvol en eigenzinnig. Van uitbundig en kleurrijk tot technisch vernuftig of minimalistisch. In verschillende prijsklassen.

 

We zijn er trots op dat we als een van de eersten met Fairtrade goud werken. Het is voor ons belangrijk dat onze grondstoffen op een duurzame manier gewonnen worden. Zo zijn onze sieraden niet alleen mooi, maar ook nog eens eerlijk. Is dat niet mooi meegenomen?

bottom of page