top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

Adres: Tweede Tuindwarsstraat 8

Telefoon: 020 755 8090

oogst-sieraden.nl

Open:

Din/Tue    11-18
Woe/Wed 11-18
Don/Thu   11-18
Vrij/Fri       11-18
Zat/Sat      11-18

Oogst goudsmeden

Bij Oogst vervaardigen we sieraden met betekenis. Een fraai draagbaar object, wat je blijdschap of troost biedt en waar je herinneringen mee ophaalt. 

 

Wij zijn Ellen, Nathalie en Lotte, de Oogst goudsmeden. In onze winkel/atelier in het hart van de Jordaan creëren wij stukken precies passend bij wat jij te vieren of herdenken hebt. 

 

Alles wat groeit en bloeit; daar vinden we de inspiratie voor onze handgemaakte sieraden en trouwringen. In onze collectie combineren we de natuurlijke florale creaties met verfijnde structuren van Ellen met de strakke lijnen en stoere hamerslag in het grafische handschrift van Lotte.

 

Van een moderne klassieker tot een gedurfde blikvanger, kies hét sieraad passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Sprankelende edelstenen of fonkelende diamanten laten een ontwerp stralen. Ieder stuk is uniek en bestaat uit een verrassend spel van vorm, kleur en materiaal. De liefdevolle details maken het een echte Oogst.


In ons atelier werken we bewust met gerecycled goud en conflictvrije diamanten.


Ook van “oud goud” maken wij de allerleukste sieraden, want we toveren met veel plezier een gekoesterd erfstuk om tot een pronkstuk.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? We vinden het leuk je te ontmoeten in onze winkel! Hier kun je de collectie in het echt zien en passen. Of jouw wensen met één van de Oogst goudsmeden bespreken voor een maatwerk ontwerp. 

 

Wie Oogst, koestert.
 

bottom of page