top of page

SIERADENROUTE AMSTERDAM

Stefan Witjes Jewelry

Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 135

Telefoon: 020 622 6522

www.stefanwitjes.nl

Open:
Din/Tue     9.30 -17.30
Woe/Wed  9.30 -17.30
Don/Thu   9.30 -20.30
Vrij/Fri       9.30 -17.30
Zat/Sat         10 -16.30

En op afspraak

And by appointment

Centraal gelegen in het hart van Amsterdam, omringd door de traditionele architectuur van Dam en omgeving, vind je een design goudsmid & -juwelier die verre van traditioneel is. De filosofie van Stefan Witjes, maar liefst de vijfde generatie goud/zilversmid, is geïnspireerd op monumentale ontwerpen op het gebied van architectuur en sculptuur.


Bij Stefan staat het gebruik van staal centraal: hij bewerkt en manipuleert het materiaal al sinds de eerste jaren van zijn loopbaan en voelt zich aangetrokken tot de duurzaamheid, onderkoelde schoonheid en het krachtige gewicht van het materiaal. De bijzondere combinatie van de elegantie van een diamant met de industriële kracht van staal, en de spanning tussen deze tegengestelde krachten, zorgt voor unieke stukken. Het vakmanschap van Stefan staat borg voor een perfecte uitvoering en afwerking.


Naast staal vormen ook goud en platina het middelpunt van de Stefan Witjes Collectie. In zijn winkel presenteert Stefan, bijgestaan door zijn vrouw Lia, ook stukken van andere gerenommeerde Europese designers, met een uitstraling die bij de zijne past. Elk stuk van Stefan Witjes staat voor schoonheid, van binnen en van buiten. Door de esthetische eenheid van Stefans ontwerpen is het gemakkelijk een set of collectie samen te stellen. 


Persoonlijk. Elegant. Onderscheidend.


We nodigen je van harte uit onze winkel in het hart van Amsterdam te bezoeken.

bottom of page